Kaartjes

Prijs

De prijs van een kaartje bedraagt voor de meeste films 8 euro.

Vrienden van Cameo betalen dan slechts 6,50 euro.

Via internet
Filmkaartjes kunt u 24 uur per dag via internet kopen tot 1 uur voor de voorstelling. Dat kan door op de button 'Reserveer' van de betreffende filmbeschrijving te klikken. U heeft dan een account bij het Stadstheater nodig (zie: Stadstheater – veelgestelde vragen).

Betalen gaat via iDEAL of creditcard.

U kunt uw kaartje vervolgens zelf uitprinten of afhalen bij de servicebalie van het Stadstheater tot een half uur voor de voorstelling.

Telefonisch
U kunt telefonisch reserveren via 079 342 75 65 tijdens de openingstijden van de servicebalie (zie hieronder). De gereserveerde kaartjes kunt u tot een half uur voor de filmvoorstelling afhalen bij de servicebalie.

Aan de servicebalie
Kaartjes zijn ook verkrijgbaar aan de servicebalie (zie de openingstijden hieronder).

Vriend van Cameo?
Bent u Vriend van Cameo? Dan kunt u telefonisch, aan de servicebalie én via internet gebruik maken van uw vriendenkorting.

Bent u Vriend van Cameo en gaat u vaak of meestal naar de film met een vaste (film)partner die óók Vriend is van Cameo? Dan kunt u voor u samen een duo-bestelaccount bij het Stadstheater laten aanmaken. U kunt dat kosteloos aan de servicebalie regelen.

Voordeel is dat u voor u beiden via één bestelling kaartjes met vriendenkorting kunt bestellen en tevens plaatsen naast elkaar kunt kiezen.

Rolstoelplaatsen
Rolstoelplaatsen zijn verkrijgbaar aan de kassa of via telefonische reservering en niet via internet.

Retourneren filmkaartjes
Kaartjes voor een filmvoorstelling kunnen tot op de dag van de voorstelling kosteloos worden geretourneerd aan de servicebalie van het Stadstheater. Geldteruggave gebeurt digitaal of op verzoek contant.

Openingstijden servicebalie
Maandag t/m zaterdag van 16:00 uur tot 20:30 uur. Telefonisch van 13:00 uur tot 16:00 uur. Bij (film) voorstellingen overdag één uur voor aanvang.

Openingstijden servicebalie

van maandag t/m zaterdag 16.00 uur tot 20.30 uur
bij (film)voorstellingen op zondag of in de middag één uur voor aanvang
ook telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur.

U vindt ons ook op en en op www.filmhuiscameo.nl