Theaterplein 10   |   2711 EK Zoetermeer   |   info@filmhuiscameo.nl  

Kaartjes

Met ingang van 1 januari 2019 is de prijs voor een kaartje € 8,25. Vrienden van Cameo betalen € 6,75 euro.

Hoe komt u aan uw kaartje?

 1. Via internet
  U kunt 24 uur per dag online reserveren en zelf uw stoel kiezen. Klik op de button 'Reserveer' van de betreffende filmbeschrijving. U heeft daarvoor een account bij het Stadstheater nodig, zie: https://stadstheater.nl/p1599/FAQ. Print vervolgens uw kaartje uit, sla het op op uw mobiele telefoon, of haal het af bij de servicebalie van het Stadstheater.
 2. Aan de verkoopzuil
  Naast de ingang van het Stadstheater staat een zuil waarop u kunt inloggen met uw mailadres en om kaartjes te kopen. Verder als 1.
 3. Telefonisch
  U kunt telefonisch reserveren via 079 342 75 65 tijdens de openingstijden van de servicebalie. De gereserveerde kaartjes kunt u tot een half uur voor de filmvoorstelling afhalen bij de servicebalie.
 4. Aan de servicebalie
  Tijdens openingsuren helpen de medewerkers u graag persoonlijk. U kunt alléén met een bankpas betalen.

Bent u Vriend van Cameo?
Dan kunt u telefonisch, aan de servicebalie én via internet gebruik maken van uw vriendenkorting.

Bent u samen Vriend van Cameo? Dan kunt u voor u beiden een duo-bestelaccount bij het Stadstheater laten aanmaken. Met een duo-account kunt u via één bestelling kaartjes met vriendenkorting bestellen en uw plaatsen naast elkaar kiezen. Een duo-account is kosteloos aan de servicebalie te regelen.

Rolstoelplaatsen
Rolstoelplaatsen zijn verkrijgbaar aan de servicebalie of via telefonische reservering en niet via internet.

Retourneren filmkaartjes
Kaartjes voor een filmvoorstelling kunt u tot op de dag van de voorstelling kosteloos retourneren aan de servicebalie. Het bedrag wordt als digitaal tegoed op uw account gestort.

Vriend worden van Filmhuis Cameo?

U kunt Vriend worden voor € 12,50 per jaar. U kunt zich aanmelden als Vriend via het aanmeldformulier. Automatische incasso vindt plaats in december. Opzegging uiterlijk 1 november.