Theaterplein 10   |   2711 EK Zoetermeer   |   info@filmhuiscameo.nl  

Kaartjes

U kunt nu kaartjes kopen. De prijs voor een kaartje is € 8,50. Vrienden van Cameo betalen € 7,00. 

Hoe komt u aan uw kaartje?

In Coronatijd alleen maar digitaal via www.filmhuiscameo.nl

We moeten nog steeds 1,5 meter afstand houden, maar mondkapjes zijn niet meer verplicht. Als u met meerderen uit een huishouden komt, mag u naast elkaar plaats nemen. Het team van Cameo zal u veilig naar binnen en buiten begeleiden. Meer details aangaande de meest recente coronamaatregelen in het stadstheater zijn te vinden op www.stadstheater.nl 

Retourneren filmkaartjes
Kaartjes voor een filmvoorstelling kunt u tot op de dag van de voorstelling kosteloos retourneren aan de servicebalie. Het bedrag wordt als digitaal tegoed op uw account gestort.

Heeft u nog één of meerdere kaarten voor filmvoorstellingen die wegens opeenvolgende lock-downs niet door konden gaan, dan blijven uw kaartjes geldig! Dat kan op meerdere manieren:

  1. Uw kaartje blijft geldig voor de voorstelling waar u kaarten voor had. We gaan proberen die voorstelling te verzetten. 
  2. Bent u verhinderd op de nieuwe datum, dan zet de servicebalie uw kaartjes om in een digitaal tegoed van het Stadstheater. Dit digitaal tegoed is twee jaar geldig. 
  3. Lukt het ons niet om een voorstelling te verzetten, ook dan zet de servicebalie uw kaartjes om in een digitaal tegoed.

Vriend worden van Filmhuis Cameo?

U kunt Vriend worden voor € 13,75 per jaar. U kunt zich aanmelden als Vriend via het aanmeldformulier. Automatische incasso vindt plaats in december. Opzegging uiterlijk 1 november.