Theaterplein 10   |   2711 EK Zoetermeer   |   info@filmhuiscameo.nl      

Vacatures

Filmhuis Cameo zoekt ...

Filmhuis Cameo is op zoek naar filmoperateurs. We zoeken enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om “aan de knoppen te zitten” en zo mee te helpen aan het vertonen van onze films.

Filmhuis Cameo is een culturele organisatie in Zoetermeer die tot en met de maand augustus op dinsdagmiddag en -avond films (genre filmhuis) en documentaires vertoont in de Kleine Zaal van het Stadstheater in Zoetermeer. Vanaf de maand september wordt dat de woensdagmiddag en -avond.

De films worden geprogrammeerd en ingeleid door onze programmacommissie. De filmoperateurs zorgen ervoor dat de films worden vertoond. Wij zoeken nieuwe filmoperateurs!

Functie-taken: downloaden van de filmbestanden, digitaal programmeren en testen van de voorstellingen (trailers en hoofdfilm), gereedmaken van de zaal (microfoon en verlichting) en starten en afsluiten van de voorstellingen.

Functie-eisen: secuur, enig technisch inzicht, redelijk handig met computers, ‘s middags en ′s avonds (op dinsdagen/woensdagen) flexibel beschikbaar, bereid tot minimaal 4 diensten gemiddeld per maand en belangstelling voor filmhuisfilms.

Aanbod: je krijgt een gratis opleiding tot operateur door medewerkers van het Stadstheater. En op de dag zelf heb je gratis toegang tot je film! Een plek in een gezellige vrijwilligersorganisatie met ongeveer 30 enthousiaste vrijwilligers.

Interesse: Heb je interesse en vind je het leuk om ons te komen helpen? Meld je dan aan bij onze programmacommissie door een mail te sturen naar hmbonderwijs2013@gmail.com

Ook als je nog vragen hebt, kun je terecht bij Han de Bruin via bovengenoemd emailadres.

 

VACATURE voor FILMOPERATEURS